Aanwinst Zanka: "PSV moet niet opgeven"

27 maart 2012, 12:55

Mathias Jörgensen was dinsdag aandachtig toeschouwer bij de training van PSV. 'Zanka', zoals zijn voetbalnaam luidt, treedt komende zomer in dienst bij de club uit Eindhoven. Hij hoopt dat zijn nieuwe ploeg het seizoen nog goed kan afsluiten.

Zanka volgt de verrichtingen van zijn toekomstige club de laatste maanden op de voet. "Ze kunnen ontzettend goed voetballen, maar helaas zijn de prestaties een beetje wisselvallig. Ik hoop dat ze beseffen dat het kampioenschap nog steeds mogelijk is. PSV moet niet opgeven. Alle titelkandidaten verliezen punten, er is nog niets verloren", aldus de 22-jarige Deense verdediger op de website van Voetbal International.

Zelf is Zanka, die zes interlands speelde voor Denemarken, nog altijd herstellende van een zware blessure. Hij scheurde in september zijn kruisband, maar is inmiddels bijna weer fit. "Het gaat uitstekend. Over twee weken hoop ik mijn eerste wedstrijd bij de reserves van Kopenhagen te spelen. Het EK is nog steeds een mogelijkheid, maar ik heb nog niet met de bondscoach gesproken. Het zou wel leuk zijn om met Denemarken tegen enkele van mijn nieuwe ploeggenoten bij PSV te spelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen