Jol baalt: "Hadden penalty moeten krijgen"

27 maart 2012, 08:51

Martin Jol ging maandag met Fulham onderuit op Old Trafford. Het werd 1-0, maar in de slotfase kwam de thuisploeg goed weg. Fulham-middenvelder Danny Murphy ging naar de grond na een duel met Michael Carrick en hoopte op een penalty, maar de 27-jarige scheidsrechter Michael Oliver liet doorspelen. Ten onrechte, vindt Jol.

"Ik denk, eerlijk gezegd, dat iedereen in het stadion een penalty verwachtte", zegt de Nederlander in een reactie op de website van de BBC. "Maar als scheidsrechter moet je heel dapper zijn om in de slotfase een penalty tegen te geven op Old Trafford. Zeker omdat hij, in dat geval, ook een rode kaart had moeten uitdelen aan Carrick. Van mij had die rode kaart niet gehoeven hoor, maar ik denk wel dat het een penalty was."

Manager Sir Alex Ferguson van Manchester United kan zich wel vinden in de woorden van zijn collega. "Er was contact tussen Michael en Danny, daarover bestaat geen twijfel. Maar voor rust hadden wij ook recht op een strafschop. Misschien had de scheidsrechter dat nog in zijn achterhoofd, toen hij besloot om niet te fluiten. En na de manier waarop we de wedstrijd domineerden, verdienden we ook een beetje geluk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen