Strootman: "Wilde iemand tribune in trappen"

26 maart 2012, 07:00

Kevin Strootman stond na afloop van de wedstrijd tegen Ajax met een gezicht als een oorwurm de media te woord. De middenvelder van PSV baalde als een stekker van de 2-0 nederlaag en vooral ook van de manier waarop zijn elftal gespeeld had.

PSV oogde in de Amsterdam ArenA angstig en defensief. De grote vraag was waarom de ploeg zo speelde, want gezien de stand op de ranglijst had het toch vooral baat bij een overwinning. Strootman ontkent echter dat er angst in de ploeg zat. Volgens hem kwam het vooral door een gebrek aan vorm dat het achter Ajax aan moest lopen.

"Iedereen voerde zijn taak uit, maar meer ook niet. En ja, dan kijk ik ook naar mezelf. In de eerste helft heb ik misschien drie keer de bal gehad, voor de rest heb ik alleen maar achter mijn tegenstander aan gelopen", moppert de middenvelder.

Naarmate de wedstrijd vorderde, en de overwinning van Ajax dichterbij kwam, nam de frustratie bij de international toe. “Op sommige momenten had ik de neiging om iemand de tribune in te trappen. Maar goed, daar heb je natuurlijk ook niets aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen