Rangers geeft teken van leven in Old Firm

25 maart 2012, 16:01   Bijgewerkt: 25 maart 2012, 17:18

Na alle sportieve en financiële tegenslag van de afgelopen tijd heeft Glasgow Rangers zondagmiddag weer een teken van leven gegeven. De geplaagde Schotse grootmacht rekende in een tumultueuze wedstrijd af met aartsrivaal Celtic af: 3-2. The Old Firm werd ontsierd door drie rode kaarten.

Sone Aluko bezorgde de Rangers een droomstart in het eigen Ibrox Stadium. De aanvaller werkte de bal al na elf minuten achter doelman Fraser Forster. Een kwartier voor rust kwam Celtic met tien man te staan, nadat Du-Ri Cha met een directe rode kaart mocht inrukken.

Na de pauze gebeurde Victor Wanyama hetzelfde, waarna Rangers onbedreigd op de zege leek af te steven. Lee Wallace en invaller Andrew Little zetten de negen man van Celtic op een 3-0 achterstand.

In de slotfase werd het toch nog spannend, omdat ook Rangers een speler kwijtraakte. Carlos Bocanegro weggestuurd, waarna Scott Brown (penalty) en Thomas Rogne The Bhoys in een tijdsbestek van drie minuten nog de aansluiting verschaften: 3-2. Rangers wist in de blessuretijd stand te houden en kon daardoor in bittere tijden toch nog een feestje vieren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen