Bosz en preses Smit bejubelen historische zege

23 maart 2012, 00:38

Trainer Peter Bosz van Heracles Almelo zei donderdagavond na de zege van zijn club op AZ (4-2) in de halve finale van de beker dat de meest fitte ploeg naar De Kuip mag. "AZ zat er doorheen", zei hij. "Dat zag je afgelopen zondag ook al in de tweede helft van het duel met NAC Breda."

"We hadden het heel moeilijk in de eerste helft. Daarom bleef ik bedrukken dat we in de wedstrijd moesten blijven. Dan zouden er in de tweede helft kansen komen. Gelukkig is dat uitgekomen. Natuurlijk is dit fantastisch voor Heracles Almelo. We spelen de finale tegen PSV. Maar we zijn er nog niet. Ook dat duel willen we winnen", aldus Bosz.

Heracles-voorzitter Jan Smit van Heracles Almelo kon na afloop zijn geluk niet op toen. "Dit is het absolute hoogtepunt uit de historie van deze club", jubelde hij. "Heel Almelo gaat naar De Kuip voor de eindstrijd tegen PSV. Ik denk dat we met meer dan 300 bussen gaan."

Smit knuffelde Thomas Bruns, de de maker van het eerste doelpunt in de verlenging (3-2). "Een heel belangrijk doelpunt", besefte de invaller. "De trainer zei al dat ik zou gaan scoren. AZ zat er helemaal doorheen. Ze hebben een druk programma gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen