Malaga houdt CL-droom in leven

22 maart 2012, 23:53   Bijgewerkt: 23 maart 2012, 00:27

Malaga CF heeft zich op een gedeelde vierde plaats genesteld in de Primera Division en mag daardoor blijven dromen van deelname aan de Champions League. De ambitieuze Spaanse ploeg won donderdagavond in een doelpuntrijk duel van Rayo Vallecano: 4-2. Malaga komt daardoor in punten gelijk met Levante UD.

Diego Costa bezorgde Vallecano een droomstart door al binnen vier minuten vanaf de strafschopstip voor de 0-1 te tekenen. Het antwoord van de thuisploeg kwam nog voor rust. Salomón Rondón zorgde in de 35e minuut uit een voorzet van Eliseu met zijn hoofd voor de gelijkmaker.

In de tweede helft tekende Rondón, wederom op aangeven van Eliseu, ook voor de 2-1. Treffers van Enzo Maresca en Dudu bezegelden hierna het lot van Vallecano, dat nog wel iets terugdeed via Roberto Trashorras (strafschop). Joris Mathijsen maakte bij Malaga de negentig minuten vol, Ruud van Nistelrooy deedn niet mee.

Subtopper Espanyol slaagde er niet in om Real Betis Sevilla te verslaan: 1-1. De ploeg van trainer Mauricio Pochettino mocht nog van geluk spreken dat het een puntje wist mee te nemen uit de sinaasappelstad, aangezien Walter Pandiani pas in de extra tijd de 1-1 op het scorebord bracht. Espanyol staat zesde na de puntendeling.

Sevilla FC boekte een ruime uitzege bij laagvlieger Racing Santander: 0-3. Jesus Navas en Manu del Moral (2x) tekenden voor de treffers. Santander beëindigde het duel met tien man, nadat Papakouli Diop tien minuten voor tijd rood zag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen