PSV gaat 'er vol voor' zonder Zweedse inbreng

20 maart 2012, 18:48   Bijgewerkt: 20 maart 2012, 18:54

Trainer Philip Cocu van PSV kan woensdag in de halve finale van de KNVB-beker bij SC Heerenveen geen beroep doen op de Zweedse spelers Andreas Isaksson en Ola Toivonen. De doelman is geblesseerd aan zijn schouder en de aanvaller is geschorst.

Kevin Strootman kreeg zondag een tik in het met 5-1 gewonnen competitieduel met Heerenveen, maar is op tijd fit. “Strootman had een tikje overgehouden aan zondag, maar heeft wel weer gedoseerd meegetraind. We hebben met hem geen risico genomen, hij gaat gewoon mee naar de wedstrijd. Het is belangrijk in deze fase dat iedereen fit is”, aldus Cocu op de clubwebsite van de Eindhovenaren.

De interim-trainer is zich bewust van de belangen van het bekerduel. “Er staat een finaleplaats op het spel en we willen er alles aan doen om die te gaan bereiken. Als er een mogelijkheid is een prijs of titel te winnen, dan moet je daar vol voor gaan.”

Cocu durft nog niet verder te kijken dan het treffen met de Friezen. “Ik kijk nu naar deze wedstrijd, waarin we het resultaat willen halen wat we voor ogen hebben. Na deze wedstrijd ga ik verder kijken naar de volgende wedstrijd. Als topsporter moet je in staat zijn twee keer in de week te spelen, zeker als je op dit niveau wil acteren. Ik eis elke wedstrijd maximale inzet van het team.”

Hoe de Eindhovenaren het gemis van de geschorste Toivonen zullen opvangen, wilde de oud-international nog niet kwijt. “We hebben een aantal opties om zijn plaats in vullen, maar dat zullen we morgen zien hoe we dat gaan doen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen