Douglas: "Huntelaar beste van de wereld"

16 maart 2012, 00:07

FC Twente werd donderdag in de achtste finales van de Europa League mede door drie doelpunten van Klaas-Jan Huntelaar uitgeschakeld door Schalke 04 (4-1). Douglas was na afloop lovend over de Nederlandse spits.

“Schalke was de betere ploeg”, zei de Braziliaanse verdediger van Twente tegen TC Tubantia. “We hadden meer druk moeten zetten. Die Huntelaar is de beste spits van de wereld. Of in ieder geval een van de besten. Ik baal, tuurlijk. Nu de titel maar.”

Ook keeper Nikolay Mihaylov kon de uitschakeling relativeren. “We hebben verloren van een team dat veel beter was. Dus nee, ik ben niet heel teleurgesteld", sprak de Bulgaar. “We speelden goed totdat we Huntelaar alleen lieten staan in de zestien. Dat moet je dus niet doen met een spits van zijn niveau.”

“Maar”, vervolgde Mihaylov, “het goede nieuws is: we hebben nu nog maar een ding om ons op te richten en dat is de titel. Dat is 'the only good thing'. Niemand kan zich meer verschuilen achter excuses, niemand kan meer zeuren over vermoeidheid of wat dan ook. Ik hou daar niet van, we moeten er gewoon staan. Europa is geweest en dat is goed, de titel telt.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen