Been mist aanvoerder Hubert rest van seizoen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 maart 2012 – Trainer Mario Been kan dit seizoen geen beroep meer doen op David Hubert. De aanvoerder van Racing Genk raakt maar niet verlost van de pijn aan zijn buikspieren en gaat binnen enkele dagen onder het mes.

Hubert stond deze voetbaljaargang van eind september tot eind januari al drie maanden met noodgedwongen rust aan de kant. Op 25 januari maakte hij zijn rentree. "Maar de pijn bleef, daarom trok ik weer naar de professoren Peers en Bellemans. En er zit niks anders op dan een operatie aan mijn buikspieren", zegt Hubert in Het Belang van Limburg.

"Mijn seizoen is ten einde. Ik moet drie maanden herstellen. Dit komt natuurlijk hard aan. Ik ben er niet goed van. Al was dit voor mij geen superseizoen door deze blessure. Daarom word ik liever nu geopereerd, zodat ik ervan af ben en pijnvrij aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen kan beginnen."

Reacties

gerelateerd