Van Bommel en Emanuelson lopen uit op Elia

Ger
11 maart 2012, 17:25   Bijgewerkt: 11 maart 2012, 17:48

AC Milan heeft zondag de marge op Juventus in de Serie A verdubbeld tot vier punten. De lijstaanvoerder won met 2-0 van Lecce door treffers van Antonio Nocerino en Zlatan Ibrahimovic.

Bij Milan hadden Mark van Bommel en Urby Emanuelson een basisplaats. De twee Oranje-internationals deden tot het laatste fluitsignaal mee. De Nederlandse routinier Clarence Seedorf ontbrak nog. De meeste toeschouwers in San Siro veerden al na zeven minuten spelen op na een doeltreffend schot van Nocerino op aangeven van oud-Ajacied Ibrahimovic.

De Zweed besliste het duel halverwege de tweede helft hoogstpersoonlijk met zijn negentiende van het seizoen. Hij rondde een doorkopbal van Emanuelson van buiten de zestien meter fraai af. In de slotfase onderscheidde de Milanese aanvalsleider zich ook nog in negatieve zin met een smerige overtreding. Het kwam hem op een gele kaart te staan.

De concurrent uit Turijn kwam uit bij Genoa niet verder dan een teleurstellende 0-0. Bij Juventus viel Eljero Elia in. Hij deed de laatste twintig minuten mee in plaats van Simone Pepe, maar kon ook geen beslissing forceren. Juve deed zich met het gelijkspel, het zesde in de laatste zeven wedstrijden, ernstig tekort. Domme pech was een van de redenen. Mirko Vucinic kopte tegen lat en paal, Pepe schoot tegen de staander en zag een treffer afgekeurd wegens buitenspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen