Koeman: "Lat moet hoog blijven liggen"

9 maart 2012, 16:29

Wie vóór het seizoen gezegd had dat Feyenoord na 24 duels zesde zou staan in de Eredivisie, op slechts vijf punten van de koploper, was voor gek verklaard. Maar het is realiteit. Coach Ronald Koeman hoopt echter op meer.

“Ik heb de spelers verteld dat de lat hoog moet blijven liggen bij ons”, zegt Koeman tegen Feyenoord.nl. “Tevredenheid leidt tot stilstand. We hebben natuurlijk ook veel goede wedstrijden gespeeld, maar over het algemeen gezien hebben we te weinig punten gehaald. Dat hadden er meer moeten zijn. Wat dat betreft zit er meer in het vat voor ons. Dit is een jaar waarin alle clubs bovenin dicht bij elkaar zitten. We moeten blijven beseffen waar we vandaan komen, maar als je de kans krijgt om echt mee te doen bovenin moet je die ook pakken. Dat heb ik de spelers ook verteld.”

Koeman eist dus dat zijn spelers in de laatste maanden van het seizoen alles geven. ”Dat is de norm die hoort bij deze club. Als we beseffen waar wij goed in zijn en dat ook elke wedstrijd uitstralen, dan is er veel mogelijk in de Nederlandse competitie.”

Zondag ontvangt Feyenoord FC Utrecht. In de uitwedstrijd eerder deze jaargang kwamen de Rotterdammers snel op voorsprong, desondanks werd het gelijk. Koeman: ”Aan het begin van de wedstrijd waren we toen oppermachtig. We verzaakten alleen om na de 0-1 door te drukken en de wedstrijd te beslissen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen