Boerrigter: "Herstel gaat met ups en downs"

9 maart 2012, 14:06

Ajax krijgt zondag bezoek van RKC Waalwijk. De Amsterdammers plukten Derk Boerrigter vorig jaar weg bij de Brabanders. Vanwege een slepende rugblessure moet de 25-jarige vleugelaanvaller passen voor het treffen met zijn oude club.

“Helaas kan ik nog niet spelen, maar hopelijk is dat binnenkort wel weer het geval. Wanneer weet ik nog niet; eerst moet ik helemaal honderd procent fit zijn”, zegt Boerrigter tegen Ajax.nl. Het gaat wel de goede kant op; deze week sloot hij weer aan bij de groepstraining.

“Het herstel gaat met ups en downs”, vult Boerrigter aan. “Soms gaat het helemaal goed en ben ik pijnvrij, terwijl ik een andere keer toch weer wat voel. Dat komt allemaal voort uit een botje in mijn rug waar een barstje in zit. Dat maakt het tot een lastige blessure. In het verleden ben ik wel vaker geblesseerd geweest, maar dan kon je vaak een duidelijke revalidatietijd aan het herstel plakken. Dat is nu niet het geval. Maar nogmaals; het gaat de goede kant op. Al komt RKC te vroeg. Ik had ook niet verwacht dat ik na één week alweer bij de selectie zou zitten.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen