Heerenveen mist Breuer en zieke Elm

9 maart 2012, 11:37   Bijgewerkt: 9 maart 2012, 13:39

SC Heerenveen moet het zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Excelsior zonder Michel Breuer stellen. De verdediger kampt met een liesblessure.

“Ik moet verstandig zijn. Vanaf volgende week spelen we twee wedstrijden per week en dus wil ik geen risico nemen”, liet Breuer weten aan Omrop Fryslân. Naar alle waarschijnlijkheid is Arnold Kruiswijk zijn vervanger.

Viktor Elm (ziek) en Daryl Janmaat (knieblessure) staan eveneens niet tot de beschikking van coach Ron Jans. Daardoor staan Geert Arend Roorda en Doke Schmidt vermoedelijk ook in de basis tegen de Kralingers. Ook Oussama Assaidi is voor het eerst sinds zijn achillespeesblessure fit genoeg voor een basisplek.

“Oussama is nog niet honderd procent fit, maar doet het goed op de trainingen. Op een gegeven moment is het verstandig om hem in de basis te laten starten. Van La Parra heeft het uitstekend gedaan op zijn plek, maar Assaidi heeft bijzondere kwaliteiten”, citeert SC-Heerenveen.nl Jans, die een verdedigend Excelsior verwacht. “We verwachten dat zij terug gaan zakken en goed gaan verdedigen. Oussama is op zulke momenten een speler met specifieke kwaliteiten die we nodig hebben.”

SC Heerenveen staat vijfde in de Eredivisie, op slechts vier punten van koploper AZ.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen