Castillion krijgt in zomer kans bij Ajax

9 maart 2012, 08:14

Geoffrey Castillion sluit in de zomer weer aan bij Ajax. De 20-jarige aanvaller krijgt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen de kans om trainer Frank de Boer te overtuigen van zijn kwaliteiten. Dit seizoen speelt de spits op huurbasis voor RKC.

"Ik heb de trainer gesproken en ben blij dat ik de voorbereiding mag meemaken", zegt Castillion in De Telegraaf. De spits beseft zich echter dat zijn huurperiode bij RKC Waalwijk vooralsnog niet het gehoopte succes geworden is. "Ik besef dat ik bij RKC goede en mindere wedstrijden heb gespeeld en ik door de komst van Krisztian Nemeth na de winterstop alleen tegen FC Twente en Excelsior in de basis ben begonnen. Mijn belangrijkste winst is dat ik na een jaar blessuretijd nu een seizoen fit ben en alles meetrain. Eind maart heb ik nog een gesprek met meneer De Boer."

Castillion vindt dat hij zich bij RKC ontwikkeld heeft. "Ik denk dat ik een stap dichter bij het Ajax-niveau ben en dat wil ik bewijzen. Mocht ik nog een jaar nodig hebben en Ajax me weer willen verhuren, dan wil ik het liefst naar een club uit de middenmoot van de eredivisie. RKC staat daar nu, maar ik wil dan graag naar een stabiele subtopper."

Komend weekend speelt Castillion met RKC Waalwijk in de ArenA tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen