Luirink ruikt bloed: "Zwolle heeft het lastig"

6 maart 2012, 09:26

Sparta ontpopt zich dit seizoen in de Jupiler League tot het RKC Waalwijk van een jaar geleden. Vorig seizoen maakten de Brabanders door een geweldige reeks na de winter een enorme achterstand op FC Zwolle goed en momenteel doet Sparta hetzelfde. Tegen FC Den Bosch boekte de Rotterdamse ploeg al de achtste zege op rij, waardoor het de koploper uit Zwolle inmiddels tot op drie punten genaderd is.

Bij Sparta ruikt men daardoor bloed. De ploeg zit in een flow waarin niets mis lijkt te kunnen gaan, zegt Gijs Luirink op de website van de Jupiler League. "We spelen deze fase veel wedstrijden en elke keer win je weer. Ook als we slecht spelen, winnen we. Daardoor krijgen we als ploeg een beetje het gevoel dat het niet fout kan gaan."

"De sfeer in de ploeg is top, dat lijkt me logisch", vervolgt de oud-speler van FC Groningen en AZ. "Zeker omdat je ziet dat FC Zwolle het toch echt lastig begint te krijgen. Over de titel hebben we nog weinig gesproken, we bekijken het wedstrijd voor wedstrijd. We willen zo doorgaan. Wie weet eindigt het dan in iets heel moois."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen