PSV zegt 'sorry' tegen boze supporters

Koen Freriks
5 maart 2012, 20:01

Sinds de onthutsende thuisnederlaag tegen FC Twente (6-2) is het onrustig bij PSV. De supporters zijn boos en de spelers vragen zich af hoe ze zo ruim hebben kunnen verliezen. De Eindhovenaren hebben maandagavond in een bericht op de website daarom excuses aangeboden aan de eigen aanhang.

De clubleiding heeft gesprekken gevoerd met spelers en supporters en hoopt dat de fans begrip tonen. "PSV is uiteraard zeer teleurgesteld na het duel met FC Twente. Bij een topclub kan zo’n uitslag niet zonder een fundamentele herbezinning blijven. Het gevoel dat nu overheerst, is om een excuus over te brengen aan alle supporters die terecht zwaar teleurgesteld zijn. PSV heeft indringend gesproken met alle partijen, inclusief de supportersverenigingen en de spelers", aldus de nummer drie van de Eredivisie in een bericht op de website.

De club benadrukt echter niet op basis van emoties besluiten te zullen nemen. "Mogelijke maatregelen die de rust slechts tijdelijk terugbrengen zonder uitzicht op verbetering zijn begrijpelijk na de emotie van de wedstrijd, maar worden door alle partijen nu niet gesteund. PSV vindt ook dat een korte termijnoplossing moet aansluiten bij de keuze voor komende seizoenen. Hierbij realiseert PSV zich dat de rust niet direct teruggekeerd is, maar vraagt de club de supporters begrip voor het nemen van juiste beslissingen op het juiste moment."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen