Weer geen uitzege Sporting, Braga titelkandidaat

3 maart 2012, 23:39

Sporting Lissabon blijft op de sukkel op vreemde bodem. De groen-witten kwamen zaterdag voor de zesde keer op rij niet tot winst in een uitwedstrijd. Vitoria Setubal was met 1-0 te sterk voor de hoofdstedelingen, wiens laatste uitzege in de competitie van 30 oktober 2011 (Feirense, 0-2) dateert.

Ricky van Wolfswinkel ontbrak bij Sporting, basisspeler Stijn Schaars werd in de rust gewisseld. Het verschil was toen al gemaakt. Bruno Amaro was na twintig minuten trefzeker voor Setubal.

Door het verlies zakt Sporting naar de vijfde plek, indien Maritimo Funchal zondag minimaal een punt pakt in de lastige uitwedstrijd tegen Vitoria Guimaraes.

Sporting Braga mengt zich ondertussen steeds nadrukkelijker in de titelrace. De Arsenalisten triomfeerden door goals van Lima, Marcio Mossoro en Ukra ondanks een 1-0 achterstand met 3-1 bij Nacional Madeira. Daarmee komen ze op 49 punten, evenveel als nummer twee Benfica, dat vrijdag de topper tegen FC Porto met 3-2 verloor. Landskampioen Porto gaat met 52 punten aan de leiding.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen