Milan wint dankzij hattrick Zlatan, Juve morst

3 maart 2012, 22:38   Bijgewerkt: 3 maart 2012, 22:47

In de Serie A is koploper AC Milan uitgelopen op nummer twee Juventus. Zaterdag wonnen de Rossoneri de lastige uitwedstrijd tegen Palermo eenvoudig (0-4), terwijl Juventus in eigen huis tegen Chievo Verona niet verder kwam dan 1-1. Daardoor heeft Milan nu drie punten meer dan Juve, dat wel één duel minder speelde.

Hoewel hij prima stond te keepen, moest Palermo-goalie Emiliano Viviano vier keer vissen tegen Milan. Zlatan Ibrahimovic was zijn grootste plaag. De Zweed maakte tussen de twintigste en 35ste minuut een zuivere hattrick. Thiago Silva kopte na 58 minuten op aangeven van Stephan El Shaarawy de 4-0 eindstand op het scorebord.

Bij Milan was Clarence Seedorf absent vanwege een blessure, Mark van Bommel kreeg rust. Urby Emanuelson speelde wel, maar viel uit met een enkelblessure. De voormalig Ajacied leverde wel de eindpass bij de 3-0 van Ibrahimovic.

Juventus, waar Eljero Elia op de bank bleef, stond tegen Chievo lang met 1-0 voor dankzij Paolo De Ceglie, maar Boukari Dramé maakte na 76 minuten gelijk (1-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen