'Mister NAC' wil eindelijk winnen van NAC

2 maart 2012, 16:17

Hij is een geboren Bredanaar en speelde in totaal ruim 250 wedstrijden in de hoofdmacht van NAC Breda. Maar als trainer van VVV Venlo hoopt 'Mister NAC' Ton Lokhoff zijn oude club komend weekend pijn te doen. Hij wil winnen van NAC Breda, iets dat hem in zijn trainersloopbaan tot dusver nog niet lukte. In vier pogingen met zijn vorige club Excelsior verloor hij vier keer van zijn geliefde Brabantse club.

Een overwinning zaterdag heeft grote gevolgen, want dan komt VVV in punten gelijk met NAC Breda. En gezien de goede resultaten van de laatste weken is VVV misschien wel de favoriet, al waakt Lokhoff voor te veel optimisme. "Het is natuurlijk een belangrijke wedstrijd, daar moet je ook niet voor weglopen. Alleen, we moeten het wel met het het koppie doen, geduld opbrengen en vooral niet denken dat we beter zijn dan dat we daadwerkelijk zijn. We moeten niet denken dat we het ook kunnen als we vijf of tien procent minder brengen", zegt hij in De Limburger.

Lokhoff kan zaterdag vermoedelijk gewoon over Ismo Vorstermans beschikken. De centrale verdediger liet deze week een paar trainingen schieten, maar is weer fit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen