Geopereerde Powel uit de gratie bij Gimnastic

29 februari 2012, 19:18

Berry Powel lijkt zijn langste tijd bij Gimnastic de Tarragona te hebben gehad. De Spaanse tweededivisionist heeft de 31-jarige aanvaller, die onlangs een operatie aan zijn dijbeen onderging, schrijftelijk laten weten dat het zijn contract wil afkopen.

"Aan een geblesseerde spits met een aflopend contract hebben ze niets, daar willen ze vanaf", uit Powel zijn vermoedens tegenover Voetbal International. "Het verhaal over de contractontbinding verscheen eerst in de media. Ik was geopereerd en hoorde het toen ik in het ziekenhuis lag. Het is een raar verhaal. De club probeert gewoon mijn contract af te kopen."

De spits doet de gestelde voorwaarden uit de doeken. "Ik zou veertig procent van mijn loon meekrijgen. Ik heb de Spaanse spelersvakbond (AFE) ingeschakeld en zij hebben me geadviseerd niet op het voorstel in te gaan." Powel schrijft daarom met behulp van de AFE een brief, waarin hij stelt dat de klacht ongegrond is.

De voormalig aanvaller van onder meer De Graafschap en FC Groningen kan binnenkort aan zijn herstel gaan werken. "Ik ben vandaag terug geweest bij de dokter. Er zijn vijfentwintig hechtingen verwijderd. Ik kan nu met krukken gaan lopen en aan mijn revalidatie werken. Elk uur een kwartier ijzen, is de opdracht van de dokter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen