Gillet: "Ik schaam me voor mijn prestatie"

Ger
27 februari 2012, 09:58

Anderlecht beleefde een slechte week. De Belgische topclub werd donderdag in de Europa League uitgeschakeld door AZ en speelde zondag in de Jupiler Pro League doelpuntloos gelijk tegen Lierse SK.

"Ik schaam me voor mijn prestatie", zegt Anderlecht-middenvelder Guillaume Gillet in Het Nieuwsblad over het competitieduel. "Het was zelfs een vierdeprovincialer onwaardig. Dat erken ik. Ik weet niet hoe dat komt, maar het is al een tijdje dat ik mijn beste vorm niet haal. Ik moet nu weer van nul beginnen en er weer bovenop komen. Mijn sterke eerste ronde is verleden tijd."

"Het is niet de eerste keer dat we punten laten liggen tegen een ploeg uit de lagere regionen. We zeggen altijd wel dat we onze lessen zullen trekken, maar het gebeurt niet. De ploeg heeft tegen Lierse niets getoond. Je verwacht toch dat we minstens wat karakter zouden tonen, maar ook dat was afwezig. We zijn met een paar spelers die met onze vorm worstelen."

Ondanks de remise blijft Anderlecht koploper in België. De manschappen van trainer Ariël Jacobs hebben acht punten voorsprong op Club Brugge, dat met 3-0 verloor bij Racing Genk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen