FC Groningen zonder Van Loo naar Nijmegen

24 februari 2012, 15:12

FC Groningen reist zonder reservedoelman Brian van Loo naar Nijmegen voor de uitwedstrijd tegen NEC. De sluitpost, normaal gesproken tweede keus achter Luciano, is geveld door een rugblessure. Renze Fij is zijn vervanger.

Naast Van Loo ontbreken wegens blessures ook Koen van de Laak (kuit) en Nicklas Pedersen (knie). Bovendien is verdediger Johan Kappelhof geschorst. Virgil van Dijk, Maikel Kieftenbeld en Tim Sparv keren na een schorsing terug in de selectie. Of de drie direct weer in de basis staan, wil coach Pieter Huistra niet zeggen. "We maken voortdurend afwegingen Wie verdient het? Wie doet het goed? De basis is bij ons wel duidelijk en zal iedereen zaterdagavond wel zien", zegt hij op de clubsite.

Huistra hoopt dat zijn ploeg tegen NEC het fraaie succes van vorig weekend tegen PSV (3-0) een vervolg kan geven. "We willen morgen bevestigen dat we tegen PSV de lijn naar boven weer hebben ingezet. Alle opties die NEC heeft in hun speelwijze, hebben we bij de groep aangegeven. Het is nu zaak voor de spelers om daar zaterdagavond binnen het veld op in te spelen", aldus de oefenmeester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen