Zomer en Janmaat in basis, Assaidi op bank

24 februari 2012, 13:02

Ramon Zomer en Daryl Janmaat maken in de topper tegen AZ weer deel uit van de basisopstelling van SC Heerenveen. Het duo is fit genoeg bevonden om aan de aftrap te verschijnen. Oussama Assaidi is nog niet voldoende hersteld om in de basis te beginnen, maar de vleugelaanvaller kan wel plaatsnemen op de bank.

"Oussama heeft de hele week met de groep meegedaan en het ziet er goed uit", zegt trainer Ron Jans op de clubsite. "Ook conditioneel is hij behoorlijk op pijl. Maar het is lang geleden dat hij een hele wedstrijd gespeeld heeft dus hij zal op de bank starten. Mocht de situatie erom vragen dan kunnen we hem alsnog brengen. Hij is toch een extra wapen."

Door de terugkeer van Zomer en Janmaat zijn Doke Schmidt en Arnold Kruiswijk naar de reservebank verwezen. "Kruiswijk heeft het in de wedstrijden dat hij speelde goed gedaan en in de wedstrijd met NAC vond ik hem zelfs uitstekend. Zomer heeft het daarvoor een lange periode uitstekend gedaan, vandaar de keuze voor hem", legt Jans uit. "Het is wel een compliment voor deze selectie dat we ook met vervangers onze wedstrijden gewonnen hebben."

 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen