Dolgelukkige De Ceulaer: "Dit is een droom"

24 februari 2012, 10:24

Hij heeft er even op moeten wachten, maar op 28-jarige leeftijd heeft Benjamin de Ceulaer zijn eerste uitnodiging voor de nationale ploeg dan toch te pakken. De oud-Feyenoorder is opgeroepen voor de oefenwedstrijd tegen Griekenland.

De Ceulaer, tegenwoordig actief voor Lokeren, kan zijn geluk niet op. "Dit is een droom. Zelfs als de bondscoach mij op de tribune zet, zal ik ervan genieten."

In het verleden doorliep De Ceulaer vrijwel alle nationale jeugdteams, maar na Jong België stokte zijn ontwikkeling enigszins. "Toen ik in Nederland bij RKC speelde, zijn ze me in België wat uit het oog verloren. Alleen Lokeren gaf me een kans en die heb ik met beide handen gegrepen. Ik ben ervan overtuigd dat talent nooit verdwijnt. Je moet gewoon de kans krijgen om dat talent verder te ontwikkelen. Ze zeggen soms dat een voetballer zijn beste periode rond zijn 28ste kent. Bij mij komt dat nu uit. Ik hol van het ene succes naar het andere", stelt de aanvaller vast tegenover Sporza.

Feyenoord haalde De Ceulaer in 2005 weg uit België. In Rotterdam slaagde de aanvaller echter niet, waarna hij jarenlang onder contract stond bij RKC Waalwijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen