Hofs beschouwt Jordania als 'vriendelijke oom'

Koen Freriks
22 februari 2012, 18:14

Nicky Hofs was in het verleden niet positief over Vitesse-eigenaar Merab Jordania. De middenvelder keerde afgelopen zomer echter terug in Arnhem en heeft zijn mening bij moeten stellen, vertelt hij tegen Voetbal International.

“Nog altijd hangt er iets mysterieus om Vitesse, maar nu ik er zelf elke dag rondloop, valt het allemaal wel mee”, zegt de 28-jarige aanjager. Jordania blijft op de achtergrond bij Vitesse, waardoor Nederland nog niet echt kennis met de Georgiër heeft kunnen maken.

Volgens Hofs is de zakenman anders dan velen veronderstellen. “Die man heb ik op een heel andere manier leren kennen. Ik kende alle vooroordelen, maar Jordania is heel anders dan iedereen denkt. Hij is een heel lieve man, rustig, maar wel heel hartelijk naar de spelers toe. Eigenlijk is hij een soort vriendelijke oom van de spelers."

Jordania werd in augustus 2010 eigenaar van Vitesse. De Gelderse club blijkt sindsdien een koopkrachtige club op de transfermarkt en draait dit seizoen mee in de subtop van de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen