Go Ahead laat achttal transfervrij vertrekken

Go Ahead laat achttal transfervrij vertrekken

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 februari 2012 – Go Ahead Eagles haalt de bezem door de selectie. De aflopende contracten van Freek Heerkens, Michael Jansen, Michael Janota, Glenn Kobussen, Joep van den Ouweland, Patrick Gerritsen, Niklas Tarvajärvi en Frank van der Zwan worden niet verlengd, zo meldt de Jupiler League-club uit Deventer op haar website.

Technisch directeur Marc Overmars spreekt van een weloverwogen beslissing. "In de afgelopen maanden hebben we grondig geanalyseerd. Het is duidelijk dat we niet tevreden zijn over het voetbal en de teleurstellende resultaten. Een aantal spelers heeft zich onvoldoende doorontwikkeld", concludeert de voormalig aanvaller.

Met verdediger Dave Bus, die ook een aflopend contract heeft, gaat Overmars in een later stadium nog om de tafel. Met Ruud Wellenberg wil Go Ahead Eagles sowieso wel verder. Zijn aflopende contract bevat een optie voor nog een seizoen.

Reacties

gerelateerd