Damiao: "Spurs heeft een bod op me gedaan"

Koen Freriks
19 februari 2012, 15:21   Bijgewerkt: 19 februari 2012, 16:53

Tottenham Hotspur zoekt sensaties op de transfermarkt. De Spurs zijn niet alleen bezig met de komst van Eden Hazard (Lille), maar hebben ook een bod uitgebracht op het Braziliaanse toptalent Leandro Damiao. Dat maakte de 22-jarige spits van Internacional zondag zelf bekend.

De international is samen met Neymar (Santos) de meest begeerde speler uit de Braziliaanse competitie. Damiao werd ook in verband gebracht met FC Barcelona, Manchester United en Paris Saint-Germain. De laatst genoemde club zou een bod hebben uitgebracht, maar dat is niet waar. Spurs wel, onthult hij.

"Ik ben helemaal niet bekend met interesse van PSG. Ik heb ook geen contact gehad met de club of Leonardo (trainer PSG, red.)", reageert de Braziliaan in gesprek met Telefoot. "Ik denk nu alleen aan mijn club en de Copa Libertadores. In juli kunnen transfers besproken worden. Ik weet wel dat Tottenham een bod heeft uitgebracht."

Tottenham Hotspur wil zich offensief flink versterken. De Spurs zijn ook bezig met Eden Hazard, de Belgische aanvaller van Lille. Beide spelers schijnen tussen de dertig en veertig miljoen euro te kosten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen