Drenthe en Miyaichi belangrijk in FA Cup

18 februari 2012, 17:58   Bijgewerkt: 18 februari 2012, 18:13

Uitblinker Royston Drenthe heeft Everton naar de kwartfinale van de FA Cup geholpen. Mede door een goal van de Nederlander wonnen The Toffees zaterdag op eigen veld met 2-0 van tweedeklasser Blackpool FC.

Drenthe zette Everton al na 47 seconden op voorsprong met een hard schot. Zes minuten later bereidde de Real Madrid-huurling de 2-0 van Denis Stracqualursi voor. Aan de hand van de uitblinkende Drenthe bleef de thuisploeg kansen creëren, maar gescoord werd er niet meer. Naast Drenthe stond ook John Heitinga in de basis bij Everton. Beide heren speelden het duel uit.

Voor een vermeende overtreding van Heitinga op Roman Bednar kende de arbiter in blessuretijd een penalty toe. Veel was er echter niet aan de hand. Kevin Phillips werkte mee aan een stukje gerechtigheid; hij schoot de strafschop over.

Ook Bolton Wanderers schaarde zich bij de laatste acht van de Engelse beker. Bij tweededivisionist Millwall werd met 2-0 gewonnen, door doelpunten van voormalig Feyenoorder Ryo Miyaichi en David N`Gog. Norwich City liet zich voor eigen publiek verrassen door tweedeklasser Leicester City. Het werd 1-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen