Tadic hoopt op revanche tegen PSV

13 februari 2012, 09:57

FC Groningen is de laatste weken het spoor volledig bijster. Na de 0-3 nederlaag op eigen veld tegen RKC Waalwijk, verloor de ploeg van coach Pieter Huistra zaterdag met 2-0 bij VVV Venlo. Het moet snel beter, weet ook vedette Dusan Tadic.

In Venlo werd Groningen vooral voor rust afgetroefd. "We missen vanaf het begin durf en lef, nemen geen risico. De tweede helft spelen we wel met lef en laten we zien een betere ploeg te hebben dan VVV. Het lijkt alsof we vanaf het begin wat angstig zijn. We moeten agressiever zijn, meer het initiatief nemen. Het is logisch dat sommige spelers met minder vertrouwen spelen. Maar alleen door te durven en in onszelf te geloven kunnen we weer goede prestaties neerzetten", zegt Tadic op de clubsite.

Tadic hoopt dat zijn ploeg volgende week, thuis tegen koploper PSV, sportieve revanche kan nemen voor de nederlagen tegen RKC en VVV. "Je hebt altijd een mindere periode. Maar juist dan moeten we laten zien dat we het verdienen om voor FC Groningen te voetballen. Dat we een goede ploeg zijn met voldoende kwaliteiten. Ik denk dat het geen verkeerd moment is om volgende week tegen PSV te spelen. Juist PSV is een tegenstander om te laten zien dat we het wel kunnen, dat we geloven in onszelf. Een goede prestatie tegen PSV kan het zelfvertrouwen flink opkrikken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen