Novara doet Inter voor tweede keer pijn

Koen Freriks
12 februari 2012, 16:59

Novara blijkt dit seizoen een plaaggeest voor Internazionale. Zondag won het dwergje van de Serie A voor de tweede keer deze voetbaljaargang van de grootmacht uit Milaan. Inter was de hele wedstrijd beter, maar één counter van de hekkensluiter bleek dodelijk: 0-1.

Bij Inter verscheen Wesley Sneijder, die nog nauwelijks hoogtepunten beleefde dit seizoen, aan de aftrap. De spelmaker kwam vaak aan de bal, maar kon die nauwelijks kwijt. Novara had een muur van vijf verdedigers opgesteld en daar had Inter veel moeite mee. Sneijder was in de eerste helft wel een keer gevaarlijk met een hard afstandsschot, maar verder kwam Novara niet echt in de problemen.

In de tweede helft was Novara ook constant de onderliggende partij, maar het voerde één tegenaanval fantastisch uit. Na een goede kans voor Inter schakelden de gasten razendsnel om en werd Andrea Caracciolo bereikt met een crosspass. De Italiaanse spits kapte naar binnen en rondde het buitenkansje heel fraai af met links.

Een gefrustreerd Inter ging daarna driftig op zoek naar treffers. Wesley Sneijder probeerde het vaak en was er in de 88ste minuut één heel dichtbij. De middenvelder dribbelde vanaf links naar binnen en pegelde de bal snoeihard tegen de onderkant van de lat. Daarvoor had Novara overigens de wedstrijd zelf al in het slot kunnen gooien, maar Caracciolo kwam net tekort voor een tweede doelpunt.

Novara won dit seizoen nog maar drie keer, maar daar zitten wel twee mooie zeges op Internazionale bij. Voor de Nerazzurri is dat natuurlijk een beschamend gegeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen