Huistra: "Duidelijk dat we iets recht willen zetten"

Ger
10 februari 2012, 16:37

Trainer Pieter Huistra van FC Groningen eist zaterdagavond een goede prestatie van zijn ploeg in de uitwedstrijd tegen VVV Venlo. De noorderlingen liepen in de vorige speelronde tegen een blamerende thuisnederlaag aan tegen RKC Waalwijk (0-3).

"In die wedstrijd zakten we door onze ondergrens", blikt Huistra terug op de website van FC Groningen. "Dat was een flinke domper. De groep reageerde er goed op en was zelfkritisch. De hele week hebben we lekker hard getraind en heeft de groep veel energie getoond. Het is duidelijk dat we iets recht willen zetten. Want de wedstrijd van zondag heeft iedereen veel pijn gedaan."

Huistra kan in Venlo niet beschikken over aanvoerder Petter Andersson (lies), Nicklas Pedersen (knie), Jonas Ivens (hersenschudding). Thomas Enevoldsen (hamstring) en Koen van de Laak (kuit). De oefenmeester geeft Emil Johansson, die tegen RKC zijn rentree maakte, zaterdag rust. "We zullen nu de tijd nemen om te zorgen dat iedereen de volgende keer de ware Johansson te zien krijgt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen