Club en Hoefkens opnieuw rond de tafel

10 februari 2012, 10:37

De kans dat Carl Hoefkens toch een nieuw contract gaat tekenen bij Club Brugge, is groot. De gesprekken tussen beide partijen werden enkele weken geleden stopgezet omdat Hoefkens een contract voor twee jaar wilde en Club niet verder wilde gaan dan een éénjarige verbintenis met optie voor nog een seizoen, maar inmiddels lijkt een akkoord toch aanstaande. Hoefkens (33) heeft een afspraak met de clubleiding.

Hoefkens is blij dat er wellicht nog een akkoord komt. "Misschien zijn alle deuren toch niet dicht. De voorzitter laat me snel weten wanneer we weer zullen samenzitten. Ik hoop dat er snel een doorbraak komt", zegt de verdediger in Belgische media.

Als het aan de supporters van Club Brugge ligt, krijgt Hoefkens zo snel mogelijk zijn zin. De ervaren centrumverdediger staat er goed op bij de fans, heeft hij zelf ook gemerkt. "Dat doet me veel plezier. Ik krijg veel waardering. Het is wel een mes dat langs twee kanten snijdt. Ik wil niet dat het bestuur mij enkel en alleen een nieuw contract geeft wegens de supporters. Als dat de reden is, zou het me storen."

Club Brugge nam Hoefkens in 2009 over van het Engelse West Bromwich Albion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen