Holman: "Laten zien waartoe AZ in staat is"

9 februari 2012, 09:20

Uitwedstrijden tegen ADO Den Haag zijn traditioneel lastig, voor iedere ploeg. AZ trok zich daar woensdag echter helemaal niets van aan. De Alkmaarders walsten met 0-6 over ADO heen, een uitslag die Brett Holman niet voor mogelijk gehouden had.

"Volgens mij heb ik nog nooit een uitwedstrijd met 0-6 gewonnen. Een duel bij ADO Den Haag staat te boek als lastig, maar vandaag hebben we laten zien waartoe AZ in staat is", zegt de Australiër trots op de officiële website van de Alkmaarse club.

Het duel tussen ADO en AZ stond eigenlijk voor afgelopen zaterdag op de planning, maar werd toen afgelast. "Na de afgelasting ging bij ons snel de knop om. We wisten dat de wedstrijd waarschijnlijk vandaag zou worden gespeeld. Als speler moet je dan flexibel zijn in je voorbereiding. Gelukkig heeft het een mooi resultaat en drie punten opgeleverd", zegt Holman. De winst geeft hem veel vertrouwen. "Heerlijk zo’n zege en dan een paar dagen later een thuiswedstrijd. Zaterdag weer zo’n swingend AZ? Dat lijkt me wel. Thuis tegen Excelsior moeten we volop voor de drie punten gaan."

Door de overwinning in Den Haag komt AZ in punten gelijk met koploper PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen