Liverpool en Spurs in evenwicht op mistig Anfield

6 februari 2012, 22:57   Bijgewerkt: 6 februari 2012, 23:41

Tottenham Hotspur is er niet in geslaagd om het sterke seizoen een vervolg te geven met een zege op Liverpool. Op een mistig Anfield Road hielden beide ploegen elkaar in evenwicht: 0-0. De formaties schieten weinig op met het gelijkspel. The Spurs blijven derde staan in de Premier League, terwijl Liverpool nog steeds de nummer zeven van Engeland is.

De wedstrijd stond in het teken van de terugkeer van Luis Suarez. De tuchtcommissie van de Engelse voetbalbond bestrafte de aanvaller in december voor maarliefst acht duels voor racistische opmerkingen, die hij in oktober tijdens het duel met Manchester United zou hebben gemaakt richting Patrice Evra. De Uruguyaan was tegen de Londenaren weer speelgerechtigd, maar startte op de bank.

Liverpool was in het begin van de wedstrijd de bovenliggende partij, maar de formatie van trainer Kenny Dalglish wist nauwelijks gevaarlijk te worden. In de beginfase was een verdwaalde poes, die het strafschopgebied van de bezoekers betrad, de grootste bezienswaardigheid. Het beestje drentelde al gauw naar de rand van het veld, waar twee stewards zich over de kat ontfermden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen