ManUnited vecht zich naar remise bij Chelsea

Ger
5 februari 2012, 19:01   Bijgewerkt: 5 februari 2012, 19:08

Manchester United heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Chelsea. Op Stamford Bridge werd het zondag 3-3. De equipe van manager Alex Ferguson keek na een klein uur spelen nog tegen een 3-0 achterstand aan.

Chelsea kwam tien minuten voor de pauze op voorsprong. Verdediger Jonny Evans scoorde een eigen doelpunt. Vlak na de doelwissel verdubbelde Juan Mata de score. David Luiz leek het duel niet veel later te beslissen door de 3-0 aan te laten tekenen.

Wayne Rooney bracht de spanning echter terug. De Engels international verzilverde twee strafschoppen. Zes minuten voor het einde van de officiële speeltijd kopte Javier Hernández de bezoekers alsnog naar een remise.

Door de nederlaag heeft United twee punten achterstand op Manchester City. De koploper won een dag eerder al eenvoudig van Fulham (3-0). Chelsea staat vierde.