Rutten en Strootman vol ongeloof na remise

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

5 februari 2012 – Fred Rutten kon zondag amper geloven dat PSV slechts één punt had overgehouden aan de wedstrijd tegen Heracles Almelo (1-1). "Dit is ongelooflijk. Ik kan zelf eigenlijk niet geloven dat we hier twee punten hebben laten liggen", aldus Rutten. "We hebben hier 75 minuten goed voetbal laten zien, alleen het rendement liet ons in de steek."

Rutten: "De keuzes bij het afronden waren soms zo groot. Het ontbrak bij ons echter aan daadkracht om daar goed mee om te gaan. Zeker voor rust hadden we er nog twee of drie moeten maken, dan was het een gelopen koers geweest. Het is verdomd vervelend dat we maar met een punt naar huis gaan."

Onbegrijpelijk. Dat woord kwam wel een paar keer terug in de reactie van Kevin Strootman na het gelijkspel. "Het is onbegrijpelijk dat we hier punten hebben verspeeld. Nu maken we het de concurrentie weer makkelijk."

Bij winst had de koploper van de eredivisie een gaatje van vijf punten geslagen met FC Twente en AZ, die vanwege de vorst niet konden voetballen. "Bij winst waren we uitgelopen. Dan hadden onze concurrenten die inhaalwedstrijden nog maar moeten winnen", bromde Strootman. "Bij rust hadden we al met 3-0 of 4-0 voor moeten staan. We speelden goed, maar daar koop je niets voor. Als je het niet afmaakt, houden zij hoop. En je weet dat Heracles altijd een kansje krijgt in zo'n wedstrijd."

Reacties

gerelateerd