Ferguson: "Chelsea strijdt niet mee om titel"

5 februari 2012, 12:25

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson heeft het vuurtje nog maar eens opgestookt in aanloop naar de kraker tegen Chelsea. De Schotse oefenmeester is van mening dat The Blues dit seizoen niet meer in aanmerking komen voor de Engelse landstitel.

“We hebben in het verleden heel wat robbertjes uitgevochten met Chelsea, maar ze moeten nu alle zeilen bijzetten om in de top vier te eindigen”, laat Ferguson weten in gesprek met The Guardian. De Londenaren bezetten momenteel de vierde plek in de Premier League en staan liefst vijftien punten achter op koploper Manchester City.

“Ik weet zeker dat Tottenham Hotspur zich voor de Champions League zal plaatsen. Ervan uitgaande dat City en wij dat ook doen, blijft er maar een plekje over. Zoals het er nu naar uit ziet, zal óf Arsenal óf Chelsea naast een ticket grijpen”, aldus de oefenmeester.

Ondanks het feit dat United al een decennium niet wist te zegevieren in Londen vertrouwt Ferguson zondagmiddag op een goede afloop. “Volgende maand moeten we op bezoek bij Tottenham Hotspur, dat zou zomaar eens een lastiger karwei kunnen zijn.”

De kraker op Stamford Bridge begint om 13.45 uur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen