NEC- Feyenoord vooralsnog niet in gevaar

3 februari 2012, 17:11

Ondanks het strenge winterweer dat Nederland voorlopig in zijn greep houdt, gaat de competitiewedstrijd tussen NEC en Feyenoord in Nijmegen (zondag) vooralsnog gewoon door. Er wordt met man en macht gewerkt om het veld in De Goffert bespeelbaar te houden.

Coach Alex Pastoor heeft zin in het treffen met de Rotterdammers. "Zij brengen altijd lekker veel publiek mee”, verklaart hij aan Omroep Gelderland. “Ik ken veel spelers van Excelsior en ook nog van Feyenoord. En we bewaren aan de uitwedstrijd ook nog prima herinneringen. Gooi al die dingen in een koekenpan en je hebt een fantastisch recept om er een mooie middag van te maken."

Donderdag hield Pastoor zijn wisselspelers in de verloren bekerwedstrijd tegen PSV in de kleedkamer vanwege de kou. Dat wil hij tegen Feyenoord eveneens doen. "Het is positief ontvangen. Het is een fysiek voordeel, maar ze moeten wel TV kunnen kijken met geluid voor de beleving", besluit de tacticus, die alleen Niels Wellenberg (geblesseerd) en Adbi Ibrahim (geschorst) mist. John Goossens liep tegen PSV een blessure op, maar kan gewoon spelen. Hij begint wel op de bank.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen