Everton: "Straks met z'n allen naar de Kuip"

2 februari 2012, 11:01

Heracles Almelo plaatste zich woensdag ten koste van RKC Waalwijk (3-0) voor de halve finale van de KNVB Beker. Een fraai succes, maar de Heraclieden willen meer. Aanvaller Everton Ramos da Silva droomt al hardop van de finale in de Kuip.

"We gaan straks met z'n allen naar Rotterdam", zegt de de 28-jarige Braziliaan lachend op de website van TC Tubantia. Om er serieus aan toe te voegen: "Het is fantastisch dat we weer in de halve finale staan. We willen nu echt gaan strijden voor de hoofdprijs. We hebben een goeie ploeg en zijn verder dan vier jaar geleden toen we de halve finale thuis van Roda JC verloren. We moeten nu voor de finale gaan."

"Fantastisch dit", vult Mark Looms aan. "We hebben nog iets recht te zetten na die verloren halve finale in 2008. Ik wil het een keer meemaken, die finale in De Kuip."

Trainer Peter Bosz is voorzichtiger. "Geweldig, de halve finale. Ik ben er heel blij mee. Morgen maar eens kijken welke tegenstander er uit de koker rolt. We moeten nu niet gaan dromen. We zullen eerst nog met een hele sterke ploeg moeten afrekenen."

Naast Heracles Almelo staan ook SC Heerenveen en AZ al in de halve eindstrijd van het bekertoernooi. Vanavond strijden PSV en NEC om de vierde halvefinaleplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen