Barcelona laat Valencia in leven

Koen Freriks
1 februari 2012, 23:02   Bijgewerkt: 1 februari 2012, 23:40

FC Barcelona heeft woensdagavond verzuimd om in de eerste wedstrijd tegen Valencia al een grote stap te zetten naar de bekerfinale. De Catalanen kwamen terug van een achterstand, maar waren niet scherp genoeg om er een zege van te maken. Het werd 1-1.

In stadion Mestalla was Gregory van der Wiel aandachtig toeschouwer. De Oranje-international was uitgenodigd door Valencia, dat al twee gesprekken voerde met zijn club Ajax over een transfer. De rechtsback, die graag de overstap wil maken, zal in de eerste helft ongetwijfeld enthousiaster zijn geworden over Los Ches. Valencia kreeg het voor elkaar het veldspel van Barcelona lam te leggen en zelf te domineren.

Het zat Barcelona, dat in de Primera Division liefst acht punten achter ligt op Real Madrid, niet lekker dat het redelijk machteloos was in het positiespel. De gelijkmaker van Carles Puyol kwam daarom zeer gelegen. De aanvoerder van de Catalanen liep bij een corner slim door naar de tweede paal en had de bal daar voor het inknikken: 1-1.

Valencia richtte zich in de tweede helft vooral op de counter, maar kwam er niet vaak meer uit. Barcelona had de tweestrijd al vandaag moeten beslissen, maar was genadig voor Valencia. Daniel Alves kreeg een kwartier voor tijd nog een grote kans, maar schoot op de paal. Toch heeft Barcelona met het gelijkspel uitstekende papieren om volgende week in de return de finale te bereiken van de Copa del Rey.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen