Van As blij met 'kwalitatief goed' viertal

1 februari 2012, 10:15

Jeffrey Sarpong, Nourdin Boukhari, Stefano Seedorf, en Youssef El-Akchaoui: het zijn niet de minste spelers, die op de laatste dag van de transferperiode tekenden bij NAC Breda. De club deed goede zaken en dus is directeur Jeffrey van As in zijn nopjes.

"We hebben kwalitatief goede spelers aan kunnen trekken. Daarnaast kosten de spelers ons niks, wat gezien onze financiele situatie, meer dan welkom is. We hebben de selectie breder gemaakt, wat ten goede komt van de kwaliteit", stelt de beleidsmaker vast op de website van NAC Breda. Sarpong en El Akchaoui worden gehuurd, Boukhari en Seedorf komen op amateurbasis. Beide spelers zijn echter pas speelgerechtigd als hun vorige clubs, Kasimpasa en Monza, vrijgave verlenen.

Niemand is vooralsnog vertrokken bij NAC Breda, maar de club benadrukt dat een vertrek van Ömer Bayram nog wel mogelijk is. De transferperiode in Turkije sluit namelijk pas over enkele dagen en Kayserispor doet voor die tijd mogelijk nog een laatste bod. "Mocht dat het geval zijn, dan is de NAC-selectie na vandaag dermate breed, om dat goed in te vullen", zegt de club over het eventuele vertrek van Bayram.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen