Lastminute-transfers over de grenzen

1 februari 2012, 02:07

Vlak voor het sluiten van de transfermarkt azen veel clubs nog op die ene speler, die in het restant van de competitie van doorslaggevende betekenis zou kunnen zijn of een goede investering blijkt voor de toekomst. FCUpdate.nl zet de lastminute-transfers in het buitenland voor u op een rijtje:

Norwich City heeft zich op het nippertje verzekerd van de diensten van Ryan Bennet. De 21-jarige verdediger, die een 3,5 jarig contract tekent bij zijn nieuwe club, komt over van Peterborough.

Sporting de Gijón heeft er tijdelijk een nieuwe aanvaller bij. De Spaanse club neemt Adrian Colunga tot het einde van het seizoen op huurbasis over van Getafe.

Chelsea heeft Patrick Bamford welkom geheten. De achttienjarige aanvaller maakte de overstap van Nottingham Forest en zal aanvankelijk aansluiten bij het reserveteam.

Manchester United heeft een speler weggeplukt bij stadsgenoot Manchester City. De negentienjarige verdediger Frederic Veseli zal zich vanaf nu Red Devil mogen noemen. United moest zelf ook een talent prijsgeven. Middenvelder Ravel Morrisen (18) tekende een contract voor drieënhalf jaar bij West Ham United.

Real Zaragoza heeft zich tijdelijk versterkt met Pablo Alvarez. De verdediger wordt de rest van het seizoen gehuurd van Catania. De ploeg uit de Serie A huurt op zijn beurt doelman Juan Pablo Carrizo van Lazio Roma voor een halfjaar.

Liverpool heeft bevestigd dat keeper Martin Hansen (21) is overgestapt is naar het Deense Viborg FF.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen