NAC slaat op het nippertje een reuzenslag

31 januari 2012, 23:40   Bijgewerkt: 1 februari 2012, 00:52

Youssef El-Akchaoui maakt het seizoen af bij NAC Breda. De Bredanaars huren de dertigjarige verdediger het komend halfjaar van SC Heerenveen. Dit melden de Bredanaars dinsdagavond op de eigen website.

El-Akchaoui, die sinds 2010 onder contract staat bij Heerenveen, werd vorig seizoen ook al verhuurd. Destijds verkaste hij tijdelijk naar VVV Venlo. De linkervleugelverdediger kwam voor zijn komst naar Friesland onder meer uit voor Excelsior, NEC en ADO Den Haag. Ook Heerenveen-doelman René Oosterhof maakt het seizoen af bij een andere werkgever. Hij wordt uitgeleend aan eerstedivisieclub AGOVV.

Naast El-Akchaoui verwelkomt NAC op het nippertje nog drie andere aanwinsten. Ook Stefano Seedorf, Nourdin Boukhari en Jeffrey Sarpong worden aan de selectie toegevoegd. Sarpong, die onder contract staat bij Real Sociedad, wordt de rest van het seizoen gehuurd. Seedorf, die zijn conditie dit seizoen al bij Jong NAC op peil hield en Boukhari, die overkomt van het Turkse Kasimpasa S.K., zijn op amateurbasis vastgelegd. Het laatst genoemde tweetal moeten nog wel speelgerechtigd verklaard worden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen