FC Twente maakt komst Verhoek bekend

31 januari 2012, 17:51   Bijgewerkt: 31 januari 2012, 18:43

De transfer van Wesley Verhoek naar FC Twente is rond. De 25-jarige aanvaller wordt vanavond officieel gepresenteerd in Enschede, meldt de regerend winnaar van de KNVB Beker in een korte verklaring. Verhoek komt over van ADO Den Haag. De vleugelspeler tekent bij de Tukkers een contract voor vierenhalf seizoen.

Met de komst van Verhoek is de drukke transferdag van FC Twente afgerond. Eerder werd al duidelijk dat Marc Janko vertrekt naar FC Porto. Zijn vervanger is Glynor Plet, die onder voorbehoud van een medische keuring opgehaald wordt bij Heracles.

Verhoek is afkomstig uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag en ontwikkelde zich in de Hofstad de afgelopen jaren tot één van de beste vleugelaanvallers van Nederland. Een half jaar geleden stond hij al op het punt om over te stappen naar Nottingham Forest, maar die transfer ketste op het laatste moment af. Niet geheel toevallig stond Nottingham toen onder leiding van Steve McClaren, de huidige coach van Twente.

ADO heeft Ebi Smolarek inmiddels vastgelegd als vervanger van Verhoek. De 31-jarige oud-Feyenoorder heeft een contract tot het eind van het seizoen getekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen