Levante thuis onderuit, Valencia speelt gelijk

29 januari 2012, 19:59

Het sprookje van Levante in de Primera Division lijkt voorbij. De kleine club uit Valencia, in het begin van dit seizoen kort lijstaanvoerder, leed zondag alweer de zevende nederlaag van het seizoen. Thuis tegen middenmoter Getafe werd het 1-2.

Daniel Guiza en Diego Castro zetten Getafe op 0-2, pas in blessuretijd deed de thuisploeg iets terug. Rubén Suarez scoorde vanaf elf meter, nadat Getafe-speler Alberto Lopo met rood van het veld gestuurd was. Ondanks het verlies staat Levante nog vierde, maar de voorsprong op de teams uit de middenmoot slinkt zienderogen.

Onderin vergrootte Real Sociedad de problemen van Sporting Gijón. Op eigen veld won Sociedad met maar liefst 5-1. Na drie minuten was het al 2-0, door twee treffers van David Zurutuza. De overige goals van Sociedad vielen in het laatste kwartier.

Valencia, de grote broer van Levante, kwam ook niet tot winst. Op bezoek bij degradatiekandidaat Racing Santander kwam de nummer drie van de Primera Division niet verder dan 2-2. Aritz Aduriz maakte beide doelpunten voor Valencia, dat vlak voor tijd 1-2 voor stond. Bernardo maakte echter in de 88ste minuut gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen