Karelse moet puzzelen door schorsingen

27 januari 2012, 13:24

NAC Breda treedt komende zaterdag tegen De Graafschap aan met een flink geïmproviseerde achterhoede. Door schorsingen ontbreken Kees Luijckx, Roly Bonevacia en Eric Botteghin en bovendien is Mike Zonneveld nog geblesseerd.

Naast dat viertal is mogelijk ook Tim Gilissen niet inzetbaar. Hij kampt met een kuitblessure. "Dit is de eerste keer dit seizoen dat we zo veel wijzigingen door moeten voeren", zegt coach John Karelse op de website van zijn ploeg. "We hebben ervoor gekozen dat Jordy Buijs en Milano Koenders zaterdag het centrum van de verdediging vormen en Ömer Bayram keert terug in de basis, waardoor Lasnik een linie zakt."

Karelse is op zijn hoede voor De Graafschap. "Poepon is een gevaarlijke spits en de ploeg speelt met veel enthousiasme en opportunisme. Ik hoop dat wij de goede serie thuisduel een vervolg kunnen geven en de eerste drie punten van 2012 veilig kunnen stellen. Als we ons eigen spel spelen en het opbrengen om vanaf het begin van de wedstrijd voor elke meter te knokken, heb ik vertrouwen in een positief resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen