Ulderink: "Punten pakken tegen NAC Breda"

27 januari 2012, 12:42

Door de resultaten van vorig weekend is De Graafschap verder in de problemen gekomen. Concurrenten VVV Venlo en Excelsior wonnen en omdat de Superboeren zelf onderuit gingen tegen SC Heerenveen, dreigt nu zelfs de laatste plaats. Om dat te voorkomen moet er komend weekend resultaat geboekt worden in het uitduel met NAC Breda, weet coach Andries Ulderink. Hij is er van overtuigd dat dat mogelijk is.

"De kwaliteit van NAC is de beweeglijke voorhoede. Wij moeten zorgen dat we druk op de bal geven. En dan niet als kippen zonder kop, zodat Gilissen en Schilder de bal gemakkelijk kunnen bezorgen aan de voorhoede", doceert Ulderink, die voor deze wedstrijd beschikt over een compleet fitte selectie, op de website van zijn ploeg.

"Aan de andere kant: NAC geeft veel ruimte weg om aan het voetballen te komen. Daardoor zullen wij zeker via de vleugels kansen kunnen creëren. Daarvan moeten we profiteren. NAC is natuurlijk van een ander kaliber dan AZ en sc Heerenveen. Tegen NAC en soortgelijke clubs moeten we resultaat behalen, punten pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen