Verhoeven na dit seizoen weg bij Ajax

27 januari 2012, 07:47

Jeroen Verhoeven keert Ajax komende zomer de rug toe. De 31-jarige doelman heeft aan technisch directeur Danny Blind te kennen gegeven dat hij de club na dit seizoen wil verlaten. Dit meldt de Telegraaf op vrijdag. Het contract van de sluitpost loopt komende zomer af.

"Ik ben een topsporter, wil nu graag weer aan spelen toekomen", aldus Verhoeven, die de komst van Jasper Cillissen niet aanvoert als reden van zijn aanstaande vertrek. "Als doelman van FC Volendam heb ik bij Ajax heel bewust een driejarig contract getekend als derde keeper. Ik hoop dat ik die rol heel goed heb ingevuld. Na het vertrek van Maarten Stekelenburg was het logisch dat Ajax weer op zoek ging naar een topkeeper. En dat is Jasper.”

"Ik ben de club dankbaar voor drie mooie jaren”, kijkt de derde keus van Ajax alvast terug. "Als je twee keepers voor je hebt, verwacht je niet dat je nog zo veel aan spelen toekomt. Toen ik tekende, had ik niet durven dromen dat Ajax de derde ster zou veroveren, de beker zou winnen en nog een keer verliezend bekerfinalist zou zijn. Daarnaast heb ik tegen Anderlecht en Spartak Moskou Europees voetbal gespeeld.”

Verhoeven is nog niet gepolst door een andere club. "Omdat het allemaal nog heel vers is, niemand weet dat ik na dit seizoen weer beschikbaar ben. Ik hoop dat ik mijn ervaringen kan meenemen naar mijn nieuwe club. Ik heb dagelijks met de beste voetballers van Nederland getraind. Dat vereist de grootste scherpte en maakt je een betere, allround keeper. Vooral voetballend ben ik beter geworden. Dat hoop ik snel te kunnen bewijzen.”

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen