Barazite wil zich in de kijker spelen in Ligue 2

Ger
26 januari 2012, 10:00

Nacer Barazite besloot deze transferperiode te kiezen voor een overstap van Austria Wien naar AS Monaco. De 21-jarige aanvaller is onder de indruk geraakt van de plannen die de Russische geldschieter Dmitry Rybolovlev heeft met de Franse club.

"Het eerste dat ik dacht toen ik van mijn zaakwaarnemer hoorde dat deze club me wilde hebben was: 'wow, Monaco, mooie club'. Maar toen gingen mijn vrouw en ik eens op internet kijken en bleken ze onderaan te staan in de Ligue 2... Toen schrok ik wel even", geeft de aanvaller toe tegenover NUsport.

"Mijn vrouw zei dat we het niet moesten doen. Ik twijfelde ook, totdat ik hoorde van het project van AS Monaco. Toen was ik eigenlijk redelijk snel om. Ook omdat alle kenners die ik raadpleegde me vertelden dat ik me in de Ligue 2 sneller in de kijker kan spelen dan in de Oostenrijkse competitie."

De jeugdinternational kan bij AS Monaco rekenen op een riant salaris. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het geld hier niet aantrekkelijk is. Maar als ik echt voor de centen had gekozen, was ik wel naar Qatar of Saudi-Arabië gegaan." Maandag zit hij waarschijnlijk al bij de selectie van AS Monaco voor het thuisduel met RC Lens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen