Rutten lijkt te kiezen voor Isaksson

20 januari 2012, 14:37   Bijgewerkt: 20 januari 2012, 14:52

Wie is na de winterstop de eerste keeper van PSV? Dat is de grote vraag in aanloop naar het eerste competitieduel van 2012, zondag bij FC Utrecht. Trainer Fred Rutten wilde die vraag vrijdag nog niet beantwoorden, maar alles wijst er op dat hij kiest voor Andreas Isaksson. Przemyslaw Tyton moet in dat geval op de bank plaatsnemen.

Isaksson was jarenlang de vaste eerste keeper van PSV, maar verloor zijn plek in september aan de van Roda JC gehuurde Tyton. Toen de Pool even later een hersenschudding opliep, keerde Isaksson echter weer terug onder de lat. Inmiddels is Tyton weer fit en beide keepers kwamen tijdens de oefenduels in de winterstop evenveel in actie, maar het lijkt er op dat Rutten vast gaat houden aan Isaksson.

Blessureproblemen heeft Rutten amper in aanloop naar de wedstrijd in de Domstad. Alleen Erik Pieters, Abel Tamata en Orlando Engelaar ontbreken, verder is iedereen fit. Jetro Willems staat hoogstwaarschijnlijk weer links in de defensie, rechts in de voorhoede lijkt Zakaria Labyad weer de voorkeur te krijgen boven Jeremain Lens.

Rutten hoopt dat PSV drie punten kan pakken in Utrecht, zegt hij op de website van zijn club. "Voor ons is het daar altijd heel pittig. Maar we mogen er niet heengaan met angst. We moeten er heen met een gevoel dat we er drie punten kunnen pakken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen